Här finner ni ett urval av vårt sortiment. Vill du har prisuppgift på någon produkt, slå en signal eller fyll i kontaktformuläret.

  •   Frånluftsvärmepumpar
  •   Luft/luftvärmepumpar
  •   Luft/vattenvärmepumpar
  •   Jord-/Sjö-/ Bergvärmepumpar
  •   Visa alla
   
Den kompletta uppvärmningslösningen som levererar återvunnen värme från ventilationssystemet till varmvatten och ny uppvärmning av huset. Med lågenergikomponenter och avancerat styrsystem uppnås en årsvärmefaktor på 4.1. En nyutvecklad slingtank och behovsstyrd varmvattenproduktion ger hela 280 liter bruksvarmt vatten.
Dölj info
         
Compress 4000EW
Den kompletta uppvärmningslösningen som levererar återvunnen värme från ventilationssystemet till varmvatten och ny uppvärmning av huset.
 
Mer info
   
Ett beprövat alternativ som ger trygg drift och hög besparing året runt. Passar bra i mindre villor samt är ett utmärkt alternativt i t.ex. garage och förråd med 10° underhållsvärme. Med fjärrstyrning som tillval får du bekväm funktion för fritidshuset. Utvecklad för nordiskt klimat med hetgasavfrostning och uppvärmt dropptråg. Finns som 5 eller 6 kW för bästa anpassning till husets behov.
 
Dölj info
     
Compress 5000AA
Ett beprövat alternativ som ger trygg drift och hög besparing året runt.
 
Mer info
   
Beprövad och mycket driftssäker basmodell med tystgående scrollkompressor. Med extra hög arbetstemperatur ger den mycket tappvarmvatten och passar särskilt bra i äldre hus med mindre radiatorer. Komplett modellprogram 6 till 17 kW, finns med och utan inbyggd varmvattenberedare. Kan utrustas för fjärrstyrning.
 
Dölj info
      
Compress 5000LW
Beprövad och mycket driftssäker basmodell med tystgående scrollkompressor.
 
Mer info
Med Compress 6000 AW har vi samlat vår långa och breda erfarenhet av värmepumpsteknologi och skapat en helt ny plattform för framtidens luft/vattenvärmepumpar. En mängd innovationer och flera nya patent sänker ljudnivån, ökar livslängden, maximerar energieffektiviteten och ger flera andra fördelar som sätter en helt ny standard på marknaden. Smart konstruktion och varvtalsstyrd kompressor ger markant bättre besparing. Inbyggd fjärrstyrningsmodul.
 
Dölj info
      
Compress 6000AW
Med Compress 6000 AW har vi samlat vår långa och breda erfarenhet av värmepumpsteknologi och skapat en helt ny plattform.
 
Mer info
   
Energioptimerad värmepump med högeffektiv scrollkompressor, nyutvecklad kylkrets och genomgående energisnåla komponenter t.ex. A-klassade cirkulationspumpar. Särskilt effektiv i golvvärmesystem. Modellprogram från 4,5 till 17 kW effekt, med eller utan inbyggd varmvattenberedare. Kan utrustas med fjärrstyrning.
 
Dölj info
     
Compress 6000LW
Energioptimerad värmepump med högeffektiv scrollkompressor, nyutvecklad kylkrets och genomgående energisnåla komponenter.
 
Mer info
   
Vår bästa A++-klassade värmepump är också den mest kraftfulla. Med turbofunktionen kan du värma upp huset på c:a 20 minuter. Den variabla effekten mellan knappt 1 och upp till 6,5 kW gör att den passar även lite större eluppvärmda villor och fritidshus. Inomhusenhet med låg profil gör att den ofta får plats ovanför dörrar eller fönster. Funktion för reducerad underhållsvärme. Kan utrustas med fjärrstyrning.
 
Dölj info
      
Compress 7000AA
Vår bästa A++-klassade värmepump är också den mest kraftfulla.
 
Mer info
Ny, banbrytande värmepump med avancerad Inverter-kompressor. Med steglös effekt anpassar den sig efter uppvärmningsbehovet för stunden, vilket ger maximal energieffektivitet och perfekt komfort - årsvärmefaktor SCOP 5,6. Smart styrning och en nyutvecklad slingtank ger extremt hög varmvattenkapacitet. Smidig vid nyinstallation med 3-12 kW effekt, perfekt för normala svenska villor. Intelligent borrhålsoptimering gör den lämplig som utbytesvärmepump.
 
Dölj info
      
Compress 7000LWM
Ny, banbrytande värmepump med avancerad Inverter-kompressor.
Mer info

 

Boka oss

Är du ute efter en professionell yrkesman som vet vad han sysslar med ska du vända dig till oss. Vi har lång erfarenhet av branschen och är specialiserade på just värmepumpar. När du anlitar oss för service av din värmepump kan du känna dig trygg med vetskapen om att vi lägger stort fokus på kvalitet i vårt arbete.
Boka service